DESCRIPCIÓ

BIOCIBERNÈTICA QUÀNTICA HOLOGRÀMICA
--LA TERÀPIA DE LA BIOINFORMACIÓ ANALÒGICA-
Un corrector d'errades del sistema psicosomàtic.

UN SALT QUALITATIU EN EL CONEIXEMENT DE L'EXISTÈNCIA
DE L'INDIVIDU I DE LA SEVA SALUT.
Sense fàrmacs ni altres productes, electricitat u dolor, i tampoc efectes secundaris.
TAN SOLS S'UTILITZA LA SUBTIL BIOINFORMACIÓ NATURAL DEL PROPI MALALT/A.

UNA MEDECINA PEL TERCER MIL·LENNI

RESOLGUI ELS PROBLEMES DE SALUT DELS SEUS PACIENTS
APLICANT EN LA SEVA CONSULTA AQUEST EFICAÇ MÈTODE TERAPÈUTIC,
QUE ES REFEREIX A L'ETIOLOGIA DELS PROBLEMES PSICOSOMÀTICS DEL MALALT.

COM A PACIENT, VOSTÈ PODRÀ RESOLDRE EL SEU PROBLEMA DE SALUT, O MILLORAR EL SEU QUADRE CLÍNIC, MITJANÇANT AQUEST TRACTAMENT EFICIENT.


La Biocibernètica Quàntica Hologràmica és un model de medecina que opera modificant la radiació polsant (s'expandeix i es contrau de manera constant) que emet el sistema psicosomàtic cap a l'exterior del cos, la qual es recobrada d'immediat per ell mateix. L'experiència ha demostrat que aquesta radiació procedeix de l'àrea anatòmica del cerebel i que consisteix en un model de bioinformació que l'individu projecta cap a l'exterior del cos, del qual el contingut és una imatge del seu estat psicosomàtic, per tant, del seu estat de salut.

Aprofitant l'anada i tornada de la radiació polsant de la bioinformació de l'individu, podem corregir-la des de l'exterior del cos interposant al seu pas uns elements que contenen una imatge analògica del mateix model de la bioinformació que el constitueix, però en perfecte equilibri.

La radiació modificada retorna a l'àrea del cerebel activant el mecanisme biocibernètic (la ment -el bio-feedback-), que repercuteix en el sistema bioenergètic (el mecanisme retroactiu -homeostasis- en el cos), potenciant els seus recursos naturals d'alerta, defensa i restitució psicosomàtica, de manera que el malalt/a, a la mesura de les seves possibilitats regeneratives, podrà arribar a la recuperació de la seva salut.

En la regulació, el Biocibernetista (nom que es dóna al terapeuta que fa servir aquesta tècnica), torna les anomenades "fugues" de la bioinformació que s'han escapat del cerebel, que també emeten una radiació de tipus polsant. Es tracta d'un model d'elements extremadament subtils, a mode de bulbs o illots de bioinformació dissociats del seu nucli en l'àrea del cerebel, i que formen part de la consciència, que, a la vegada constitueix la biocibernètica informació de l'holograma de l'individu.

Totes les parts i elements que componen l'organisme emeten també un model de radiació, de naturalesa polsant, que a la vegada és utilitzada en aquest mètode terapèutic.

La utilització del sistema requereix la detecció de sis polsos diferents situats ambdós canells del pacient.

La "Biocibernètica Quàntica Hologràmica" és un model de medecina de tipus universal, que entén que el malalt/a ha de ser contemplat en la seva globalització psicosomàtica i no per parts dissociades i malalties.

Basada en la Bioinformació Analògica, que més endavant es descriu, aquesta tècnica arriba a un ampli espectre terapèutic, i no tan sols es fa servir com a una teràpia eficaç si no que és utilitzada també com a medicina preventiva.

LA BCQH OPERA ALTRE TANT COM A UN CORRECTOR
D'ERRADES DEL SISTEMA PSICOSOMÀTIC
.

Els elements que es fan servir en aquesta tècnica contenen l'anomenada "Bioinformació Analògica", que és la base de la BCQH, i que actua a manera de corrector d'errades del sistema psicosomàtic a tots nivells. Un model de reprogramació integral de l'individu.

La Bioinformació ha estat desenvolupada mitjançant els elements propis d'un laboratori de física, basant-se en l'aplicació d'una fórmula expressament desenvolupada i establerta per arribar a una finalitat, procés compost de diversos i diferents aspectes encaminats a desenvolupar com a ones de forma els trigrames Ba Gua (Pa Kua) dels grafismes en forma d'equació atribuïts a la sapiència de dos mitificats emperadors xinesos anomenats Fu XI i Wen Wang. Grafismes que es troben constituïts per un sistema digital binari Ying Yang (monogrames en estat vibratori - Yin -, monogrames en estat estàtic - Yang -, representats per una línia tallada o sencera, respectivament, els quals han estat desenvolupats com a ones de forma de tipus biòtic).

Els trigrames són en realitat els senyals de fons que en forma d'impuls energètic emet el codi binari de tipus subtil imperceptible, que és, en ell mateix, com la consciència i la infraestructura de la constitució de l'Univers, que en el seu llarg procés constitutiu finalment es generen les estructures vives. Aquest codi ha estat descodificat i desenvolupat en forma de Bioinformació Analògica, la base de la BCQH.

Aquests dos grafismes equacions, desenvolupats en freqüències o biofreqüències segons la seva pròpia lògica quàntic-geomètrica, es troben coincidents amb l'estructura completa de la bioradiació que emet un ésser humà o un ésser viu qualsevol, i, en conseqüència, en relació directa amb tots els nivells bioicibernètics energètics que els constitueixen (els òrgans i les seves funcions, tots els teixits orgànics compostos per les cèl·lules, tota la bioquímica), així com l'aspecte més subtil, la ment i la consciència. L'esperit o consciència és l'element que exerceix la funció del software; el programa de la informació vital que permet que l'individu es pugui formar com a fetus (el medi aquós -el peix-) i existir fora el ventre matern (el medi aeri -l'au-). En l'absència de la ment o esperit (el Software) el sistema orgànic no tan sols no podria portar a terme les seves funcions, si no que tampoc podria existir. (Veure imatge de Fu Xi ). (Veure imatge de Wen Wang).

Aquest model de biosoftware, extremadament subtil, es localitza en l'àrea del cerebel, encara que no es tracti del mateix cerebel, però si que es troba xopat dins ell mateix, i és el que emet la radiació de tipus polsant que s'expandeix en totes direccions a l'exterior del cos, fenomen que va ser posat en evidència mitjançant la utilització dels elements propis d'aquesta teràpia, de la qual la seva fenomenologia es percep a través dels polsos del pacient. Aquesta radiació conté una imatge completa de l'estat de salut psicosomàtica de l'individu.

Nosaltres podem aprofitar l'anada i tornada de la bioholoinformació en forma de radiació polsant per tal que l'individu pugui corregir les pròpies anomalies del seu sistema psicosomàtic, interposant al seu pas els elements propis d'aquesta teràpia, els quals contenen la Bioinformació Analògica. Una imatge en perfecte equilibri del que és una estructura viva.

La radiació modificada torna a la seva cambra cerebel·losa, activant el sistema biocibernètic (el biofeedback ), el qual estimularà al sistema neurovegetatiu retroactiu (l'homeòstasi), cosa que permetrà que el sistema viu pugui reactivar el seu sistema de defenses a tots nivells per poder arribar a una bona recuperació del seu estat de salut.

Aquesta teràpia pot ser aplicada a tota persona malalta sense cap mena de risc, a excepció dels pacients que porten un " marcapassos ".

La Biocibernètica Quàntica Hologràmica fou aplicada per primera vegada en el mes de Març de 1987, superant actualment les 23.000 sessions, amb resultats satisfactoris en una important majoria dels casos atesos, i sense altres efectes secundaris que no siguin els lleugers de les reaccions curatives.

Quan la Biocibernètica Quàntica Hologràmica és aplicada, la subtil bioinformació del subjecte, procedent del software o esperit (que és en ell mateix la consciència, receptora final de tota la informació percebuda a través dels cinc sentits i les emocions), és activada repercutint la seva activitat en el sistema orgànic o soma, a través del Sistema Neuro vegetatiu, el cervell (allò que és tangible, l'hardware o matèria), que projecta la seva funció governadora a tot organisme regit per l'esperit o consciència, el software. En aquesta circumstància, ambdues entitats, el sistema psíquic i el somàtic, amplifiquen les seves respectives funcions retroactives (el bio-feedback i el sistema homeostàtic) com a una sola entitat, reconstituent el seu equilibri en conjunt per arribar a la seva harmonia amb el compàs biorrítmic del Cosmos Univers, la solució del seu propi equilibri.